Home » jobs » project-managers » fire-protection » Projectleider Sprinkler

Projectleider Sprinkler

Requisition ID: 38512

Domain: Project Managers/Fire protection

Contract type: Permanent

Schedule: Full-Time


Ben jij een echte puzzelaar en is plannen en organiseren je tweede natuur? Wil jij je carrière een vliegende start geven en doorgroeimogelijkheden krijgen binnen je vakgebied? Dan heeft Equans dé baan voor jou!

PROJECTLEIDER SPRINKLER | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

Dit ga je doen

Als Projectleider Sprinkler bij Equans ben je verantwoordelijk voor het tijdig, binnen richtlijnen en projectbudgetten, realiseren van de overeengekomen projectresultaten. Je pakt de verantwoordelijk voor de forecasting van (deel) projecten en zorgt dat projectplannen worden uitgewerkt in inzichtelijke, transparante en beheersbare processtappen. Het is uiteraard van belang dat de juiste competentieniveau ’s binnen projectteams zijn geborgd om de gestelde projectresultaten te behalen. Met je projectmanagementervaring ben jij als geen ander in staat een beheersbare projectorganisatie neer te zetten met (kosten) efficiënte, effectieve en volledig op elkaar afgestemde werkprocessen. Daarbij herken je mogelijkheden om bestaande opdrachten uit te breiden. Verder bewaakt je de kwaliteit en voortgang van de projectactiviteiten en stuurt tijdig bij wanneer dat nodig is.

Het team | Projecten

Wij zijn ambitieus en groeien snel. Inmiddels telt ons multidisciplinair team meer dan 100 tech-collega’s. Wij zijn gegarandeerd gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs en staan altijd voor elkaar klaar. Je staat er dus nooit alleen voor! We kennen onze klant door en door en dat is nodig ook gezien de technische complexiteit. Het helpt natuurlijk dat wij als Equans ons al sinds 1996 trotse partner mogen noemen van ASML!

Jouw werkveld: een hoogwaardige technische speeltuin

Je ‘mazzelt’! Want, jouw werkomgeving bevindt zich in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. op het terrein van onze klant; ASML in Veldhoven. Hier worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Naast deze technologie moeten ook dus ook de faciliteiten waarin de machines worden gebouwd voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw en maintenance met alle daarbij behorende technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Hierdoor kom je in aanraking met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft. Logisch dat je technische hart hiervan sneller gaat kloppen!

Feiten & Cijfers; klantlocatie ASML

Wist je dat…

  • de technische ‘speeltuin’ van ASML een totale oppervlakte heeft van 53.000 m2, vergelijkbaar met 8 voetbalvelden
  • Equans maintenance mag verrichten bij ASML aan 25.000 m2 technische ruimtes
  • Equans een belangrijke bijdrage levert aan de klimaatdoelstelling van ASML, in 2030 energieneutraal zijn
  • Equans meer dan 250 leuke collega’s on site heeft bij ASML

Dit breng je mee

Als Projectleider ben je technisch natuurlijk goed onderlegd en werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt en behoud de rust die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren.

Voldoe je ook nog eens over het onderstaande dan is dat helemaal mooi meegenomen

  • je hebt een technische mbo/hbo-opleiding afgerond
  • je hebt werkervaring opgedaan binnen een industriële omgeving
  • je kunt je, naast de Nederlandse taal, goed verstaanbaar maken in het Engels
  • je beschikt over een ‘glas halfvol’-mentaliteit en een gezonde dosis humor

Waarom kiezen voor Equans

Alle voordelen voor jou, even op een rij:

  • salaris tot €5300 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband met daar bovenop een interessante bonusregeling
  • 38 vrije dagen, op basis van een fulltime dienstverband
  • vast contract, we bieden jou geen baan, maar wel een loopbaan met veel opleidingsmogelijkheden
  • vrijheid en ruimte om je eigen werk in te delen (bijvoorbeeld 4*9 uur werken en hybride werken)
  • goede pensioenregeling bij BPMT, collectieve voordelen zorgverzekering (eventueel ook voor je gezin)
  • leren van onze specialisten! Al ruim 25 jaar werken wij aan “state of the art” projecten @ ASML en onze kennis delen we heel graag met jou!

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Zo kun je solliciteren

Heb je interesse in deze functie, wij kijken uit naar je sollicitatie. Misschien heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan gerust een bericht via WhatsApp of mail naar [email protected] of gewoon ouderwets bellen naar 06 33 02 77 91, kan natuurlijk ook. Hoor graag van je!

Share this job