Home » jobs » fonctions-supports » autres » Manager Operations

Manager Operations

Requisition ID: 59822

Domaine : Fonctions Supports/Autres

Type de contrat : Permanent

Temps de travail : Full-Time


Manager Operations Projecten

Je wil graag voor één van de mooiste werkgevers binnen de duurzame technische dienstverlening in Nederland werken? Wordt je daarnaast ook enthousiast van werken aan projecten in de industrie met een kop en een staart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De Operationeel Manager Projecten is integraal verantwoordelijk voor het realiseren van gestelde strategische en commerciële doelstellingen en de (financiële) resultaten van de toegewezen projecten. Je  geeft op een effectieve wijze leiding aan de medewerkers van de projecten, bent zichtbaar op locaties en stuurt actief op de gestelde doelstellingen en resultaten.

Binnen het vakgebied van projectmanagement vindt een evolutie plaats van technisch projectleiderschap naar contract- en procesmanagement. Deze verschuiving benadrukt de toenemende behoefte aan financiële, bedrijfskundige en juridische expertise, evenals de vaardigheid om op diverse niveaus binnen de organisatie te communiceren en te participeren in besluitvormingsprocessen. Een cruciaal aspect van deze ontwikkeling is het bevorderen en verankeren van de EQUANS Projectmanagement Way, gebaseerd op de IPMA-standaard en aangepast aan de specifieke werkwijze en effectiviteit van Equans.

Plaats in de organisatie

De Operationeel Manager Projecten rapporteert aan de Business Unit manager Projecten & Turn-Arounds van de vestiging Rotterdam.

Dit breng je mee

  • afgeronde (technische) opleiding op hbo/wo-niveau, aangevuld met vakinhoudelijke en bedrijfskundige opleidingen
  • goede beheersing van de Nederlandse -en Engelse taal
  • minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan ten minste 5 jaar ervaring met projectmanagement in complexe bouw/technische omgevingen waarbij procesgericht werken van belang is
  • bekendheid met en toepassing van verschillende kwaliteit verbeter methodieken
  • ervaring met het dragen van financiële (eind)verantwoordelijkheid
  • ervaring bij een opdrachtnemer tijdens de contractfase van projecten
  • aantoonbaar succesvol in het vormgeven en implementeren van veranderingsvraagstukken
  • kennis van procesmanagement, kwaliteitsmanagement, verificatie & validatie, informatie- en documentmanagement, risicomanagement, Systems Engineering en contractmanagement
  • acteert proactief en communiceert effectief, zowel schriftelijk als mondeling, zelfs in situaties van weerstand
  • enthousiast, gedreven en ervaren in multidisciplinaire projecten in de Petrochemie, Energievoorziening, Food & Beverage en Pharma-sector

Wat bieden wij je

Naast persoonlijke begeleiding, vrijheid en afwisselend werk word je onderdeel van een enthousiast en hecht team. Je hoort bovendien bij het Equans-concern: de grootste technische dienstverlener ter wereld en één van de meest innovatieve bedrijven.

  • een salaris tussen €5.500,- en €7.800,- bruto per maand. Jouw inschaling is afhankelijk van jouw relevante (werk) ervaring en opleiding.
  • een contract voor onbepaalde tijd
  • 25 vakantiedagen, waarvan 5 als onderdeel van het benefitsbudget en
  • 13 adv-dagen, waarvan 3 als onderdeel van het benefitsbudget bij een werkweek van 40 uur
  • een laptop en een telefoon, leaseauto, of mobiliteitspas
  • pensioenregeling volgens pensioenfonds metaal en techniek (PMT) en een bijdrage in de ziektekosten
  • persoonlijke bonus op basis van Performance management

Naast een aantrekkelijk salaris onderscheidt Equans zich met meer mogelijkheden voor een vrije invulling van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons ontvang je op basis van je salaris een vast percentage aan benefitsbudget van 3% van je (bruto) jaarsalaris. Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage, of het uitkeren van een bedrag als toelage.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan, uitsluitend, via de button ‘solliciteer’.

Heb je vragen over deze functie? Stuur mij dan een bericht via WhatsApp, of LinkedIn, een e-mail naar [email protected], of bel mij op 06 23 09 54 33

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  Aan cv’s die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

#LI-MK1

Partagez cette offre d’emploi

Autres offres d'emploi qui pourraient vous intéresser